News Flash:

Cum se prepara ciorba taraneasca de pipote

21 August 2019
221 Vizualizari | 0 Comentarii

Din cateva ingrediente ai preparat o ciorba traditionala, gustoasa si aromata, asa cum faceau odinioara bunicile noastre.
Ingrediente:

  • 700 g pipote si inimi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, dupa gust

Mod de preparare:

Speli bine mruntaiele si apoi le oparesti. Scoti carnea, o clatesti si torni apa atat cat sa o acopere. Spumuiesti si lasi la fiert la foc mic. Cureti cepele si morcovii, le tai cubulete si le pui in zeama. Lasi inca 10 minute, apoi adaugi ardeiul si dovlecelul tocate cubulete. Sarezi dupa gust si lasi sa fiarba legumele cu carnea inca 20 de minute. In alta oala, clocotesti borsul, apoi il torni in supa si mai lasi sa fiarba cateva minute. Stingi focul si presari verdeata tocata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba taraneasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

863 viz    0 com
202 viz    0 com
241 viz    0 com
385 viz    0 com
304 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020988 (s)