News Flash:

Cum se prepara ciorba taraneasca cu carne de porc

16 Mai 2017
1529 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne de porc + oase de porc
1 morcov
telina
pastarnac
radacina de patrunjel
o ceapa
fasole verde
mazare
ardei verde
ardei rosu
tocana de legume/suc de rosii/bulion
1 ou
2 linguri de orez
leustean
pasta de corcoduse/otet/bors/zeama de varza

Mod de preparare:

Spalam carnea si oasele si le punem la fiert in apa rece cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb si acestea. Cand au fiert si legumele punem cateva linguri de tocana de legume sau suc de rosii, mai lasam sa dea in cateva clocote si dam jos de pe foc. Batem oul ca pt omleta si-l punem in cirobita, iar cu ajutorul unei furculite il facem zdrenturos. Punem pasta de Pasta de corcoduse verzi. Tocam leusteanul marunt si-l punem si pe dansul in oala cu ciorbita. Se poate servii cu smantana si atunci aduce cu ciorbita ardeleneasca de porc, eu asa am mancat si cu un ardei iute.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba taraneasca ciorba carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018498 (s)