News Flash:

Cum se prepara ciorba de miel?

18 Aprilie 2014
1805 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de carne slaba de miel (pulpa)
500 g de smantana grasa
o radacina de telina mica
1-2 cepe mari
3 morcovi medii
1 pastarnac
1/2 de ardei gras
50 g de orez
o radacina de patrunjel
patrunjel uscat
crengute de leustean verde
frunze de tarhon
sare
piper

Mod de preparare:


Opareste carnea de miel inainte de a te apuca sa prepari ciorba, pentru a elimina mirosul neplacut. Schimba apa si pune carnea la fiert, dupa ce ai taiat-o cubulete. Toaca ceapa marunt si calest-o intr-o tigaie, apoi adaug-o in ciorba. Taie si celelalte legume in cubulete si pune-le in ciorba.

Fierbe orezul separat, scurge-l si adauga-l in ciorba spre sfarsit, odata cu tarhonul, leusteanul si patrunjelul uscat. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga smantana treptat, pentru a nu forma cocoloase.
Ciorba de miel se serveste fierbinte, cu multa verdeata proaspata. Pentru un plus de efect, o poti servi in boluri comestibile din aluat de paine.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciorbe ciorba miel retete pasti retete miel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

943 viz    0 com
1165 viz    0 com
1089 viz    0 com
14091 viz    0 com
2015 viz    0 com
2348 viz    0 com
1945 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020032 (s)