News Flash:

Cum se prepara ciocolata tartinabila

18 Octombrie 2013
1890 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 g migdale prajite
250 g ciocolata cu lapte, tocata
85 g ciocolata amaruie, tocata
2 linguri ulei de migdale
3 linguri zahar pudra
1 lingurita extract de vanilie
3 lingurita sare

Mod de preparare:

Sfat: Migdalele pot fi inlocuite cu arahide, fistic, nuci sau alune de padure, iar pentru a obtine o crema mult mai fina o poti strecura inainte de a o pune in borcan.

Topeste ciocolata la bain-marie sau la microunde. Macina cu un robot de bucatarie sau blender migdalele cat mai fin. Adauga uleiul si mixeaza pana se formeaza o pasta. Pune zaharul, extractul de vanilie si sarea si amesteca bine. Toarna ciocolata topita si incorporeaza-o cu o spatula. Strecoara tot amestecul si pune-l intr-un recipient pe care il poti inchide etans. Lasa-o sa se raceasca apoi pastreaza-o la frigider.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024624 (s)