News Flash:

Cum se prepara celebrul balmos

14 Aprilie 2017
1550 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

zer de oaie
malai
branza veche sarata de oaie
cas proaspat de oaie
carnat afumat de porc
smantana grasa
oua de prepelita

Mod de preparare:

Cantitatile nu le-am precizat pentru ca fiecare face cat considera.

Citeste si Nici nu-ti vine sa crezi ca e de post - Varza umpluta cu legume, la cuptor

Zerul l-am pus intr-un tuci si l-am lasat sa se infierbante, atunci cand am adaugat malaiul, atat cat sa iasa o mamaliga putin moale, dar nu sa curga. Cand malaiul a fiert, am adaugat ambele tipuri de branza sfaramate si am amestecat bine, bine, apoi am pus carnatul si smantana. Am amestecat bine pana branza si smantana s-au topit. Daca este cazul, se mai adauga sare.
Intr-un vas de ceramica, pe care l-am uns cu putin ulei am pus amestecul de mamaliga, deasupra am spar oua de prepelita, si am dat vasul la cuptor.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smantana grasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018094 (s)