News Flash:

Cum se prepara cel mai bun sos de ciuperci

4 August 2017
4698 Vizualizari | 0 Comentarii
Taie o ceapa marunt, si caleste-o in ulei timp de 4-5 minute in timp ce amesteci. Peste ceapa, adauga ciupercile champignon taiate si caleste-le timp de 5 minute la foc mare. Daca este nevoie, adauga mai mult ulei, sare si piper. Toarna un pahar cu apa pentru a crea un mediu lichid pentru a fierbe ciupercutele. Atunci cand sunt gata, adauga peste ciuperci smantana pentru gatit si mai las-o 5 minute pe foc. La final adauga 3 catei de usturoi taiati marunt si inchide focul!

preluat de pe sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piper ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020277 (s)