News Flash:

Cum se prepara ceaiul marocan?

19 Martie 2014
2097 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pliculete de ceai de menta
cateva frunzulite de menta proaspete
zahar
1 l apa

Mod de preparare:

Fierbem apa. Punem pliculetele de ceai in apa clocotita si adaugam zahar. Turnam in canute si servim cu frunzulite de menta proasptete.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai marocan retete ceai retete bauturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1610 viz    0 com
2491 viz    0 com
1333 viz    0 com
970 viz    0 com
873 viz    0 com
879 viz    0 com
946 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014301 (s)