News Flash:

Cum se prepara budinca din piure cu bacon si telemea

2 Mai 2017
1811 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
2 ardei grasi, rosii
250 g branza telemea (sau alta branza sarata)
200 g bacon
150 ml lapte
50 g unt
50 g cascaval ras sau parmezan
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbe cartofii, taiati cubulete, in apa cu sare. Strecoara cartofii si pastreaza apa in care au fiert acestia. Prepara piureul in mod normal, adaugand untul si laptele.
Toaca ardeiul si baconul marunt si da branza prin razatoare sau sfaram-o cu ajutorul unei furculite. Amesteca totul cu piureul, si adauga putina apa in care au fiert cartofii. Compozitia nu trebuie sa fie tare. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Citeste si Cum se face budinca de paste cu carne

Adauga compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presara cascavalul sau parmezanul deasupra. Coace totul timp de 10-15 minute, sau pana cand cascavalul devine auriu.
Serveste budinca din piure cu branza si bacon calda, alaturi de o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinca piure budinca telemea budinca bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1831 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012683 (s)