News Flash:

Cum se prepara bruschetele cu oua de prepelita

18 Aprilie 2017
2383 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 bagheta, paine feliata
oua de prepelita
cabanos, bacon, kaiser
branza, cascaval
1 rosie
4-5 catei de usturoi
6 linguri de ulei de masline
patrunjel proaspat
1/2 lingurita de sare
1/2 lingurita de piper

Mod de preparare:

Usturoiul se curata, se spala si se piseaza pana cand devine pasta, se freaca cu sare si ulei de masline. Bagheta se taie in felii potrivit de groase. Se ung feliile de bagheta cu ulei de masline pe o parte si pe cealalta parte cu pasta de usturoi. Se pun feliile de bagheta intr-o tava de cuptor si se introduc in cuptorul incins 10-15 minute pana cand se rumenesc.

Citeste si despre Cel mai satios si rapid mic dejun - Bruschete cu avocado

Rosia se spala si se taie in forma dorita. Cabanosul se taie feliute. Branza si cascavalul se rad pe razatoarea mica. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Cand s-au rumenit feliile de bagheta, se scot din cuptor, se lasa putin sa sa raceasca, obtional se decupeaza diferite forme (cu un cutit sau o lingurita) unde vom pune oua de prepelita. Adaugam branza si cascaval ras, felii de cabanos si de rosii. Se introduce tava in cuptorul incins pentru inca 5 minute. Bruschetele se decoreaza cu patrunjel verde si se servesc atat la micul dejun, cat si ca aperitiv, fiind deosebit de gustoase si de aromate.
    
Reteta de bruschete cu oua de prepelita ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bagheta cabanos usturoi sare preparatedevis ro
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019273 (s)