News Flash:

Cum se prepara briosele cu ciocolata

28 Aprilie 2017
3677 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
1 plic praf de copt
50 g cacao
200 g zahar brun
2 oua mari
160 ml unt topit
120 ml lapte
160 g cipsuri de ciocolata cu lapte (sau orice alt tip de ciocolata doresti)
1 praf de sare
cateva picaturi esenta de rom
coaja de la o portocala
1 lingura zeama de portocala

Mod de preparare:

Intr-un bol incapator adauga faina, cacaua, zaharul, praful de copt si sarea si amesteca bine.
Intr-un alt bol adauga ouale si bate-le pana la omogenizare. Toarna peste acestea untul topit si racit la temperatura camerei si laptele. Amesteca bine apoi adauga compozitia peste amestecul de faina si amesteca usor. Adauga si esenta de rom, coaja si zeama de portocale iar la final incorporeaza cipsurile de ciocolata.

Citeste si Cum se prepara pandispanul cu crema de lamaie

Adauga aluatul pentru compozitia pentru briose in tava speciala, tapetata cu hartie pentru briose, avand grija sa nu umplii mai mult de 3/4 din forme. Coace briosele timp de 20-25 de minute la cuptorul preincalzit la180oC
Lasa briosele sa se raceasca complet inainte de a le servi. Le poti pudra cu zahar pudra pentru un aspect mai placut.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

briose ciocolata reteta briose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017660 (s)