News Flash:

Cum se prepara bavareza cu capsuni

2 Ianuarie 2017
5450 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 galbenusuri
500 ml lapte
175 gr zahar
20 gr gelatina alimentara (2 pliculete)
250 ml frisca batuta
1 kg capsuni

Mod de preparare:

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga laptele si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa putin. Separat se dizolva gelatina in apa rece si apoi se adauga in amestecul de oua atunci cand acestea este fierbinte. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza 700 gr de capsuni. Se amesteca cu galbenusurile, apoi se adauga frisca si se amesteca incet.

Se pune jumatate de compozitie in forma apoi se pun capsunile intregi cu varful in jos, se pune restul de crema, pe margini se infig lamele de capsuni tot cu varful in jos.
Se da la rece cateva ore bune de preferat de pe o zi pe alta. Se rastoarna pe un platou si se decoreaza, in cazul meu cu capsuni si ciocolata.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bavareza capsuni reteta bavareza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015137 (s)