News Flash:

Cum se prepara adevarata radauteana - Gustul de care nu ma satur niciodata este dat de combinatia dintre aceste ingrediente

3 Ianuarie 2018
2792 Vizualizari | 0 Comentarii

Ciorba radauteana este una dintre cele mai gustoase si consistente ciorbe ale romanilor, imbinand perfect savoarea carnii de pui cu cea a legumelor si a smantanii. Desi ingredientele sunt bine stabilite, acestea mai pot varia si in functie de gusturile tale. Cu toate acestea, este foarte important sa urmaresti pasii de preparare, ca sa ai parte de o ciorba radauteana ca la carte.

Citeste si Cu ciorba asta intotdeauna ma scot cand nu stiu ce sa le mai gatesc mofturosilor - Iese foarte buna ciorba de cartofi

Ingrediente:

  • 1 caserola de piept pui CocoRico
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 200 ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • faina 100 gr
  • zeama de lamaie de la 2 lamai
  • usturoi (4 catei)
  • patrunjel

Citeste si Asa se face cea mai buna ciorba de perisoare

Mod de preparare:

Pune pieptul de pui la fiert si lasa-l pana cand isi schimba culoarea spre fierbere. Adauga legumele intregi in aceeasi oala pana in momentul in care sunt fierte bine. Scoate legumele din oala pe o farfurie. La fel fa si cu carnea de pui.

Citeste si Avertisment de la doctori: Consumul de ciorba poate fi una dintre cauzele apartiei cancerului la stomac

Taie pieptul de pui in bucatele mici. Amesteca smantana cu galenusurile pana se omogenizeaza si toarna putina zeama din ciorba amestecand-o cu smantana si galbenusurile. Toarna amestecul in oala cu ciorba, adauga puiul taiat bucatele, usturoiul pasat si legumele taiate foarte marunt. Acum ciorba este gata de servit, asta dupa ce presari frunze de patrunjel taiate marunt sau marar (dupa preferinte).

preluat de pe likeachef

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba radauteana morcovi telina pastarnac
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013276 (s)