News Flash:

Cum se prepara acasa nectarul de pere

7 Iulie 2017
1576 Vizualizari | 0 Comentarii
Toata dulceata perelor s-a strans in acest nectar. Este cea mai buna bautura racoritoare, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Ingrediente:


2 kg pere
zeama de la 1 lamaie
500 g zahar
1 ½ l apa

Citeste si O adevarata delicatesa - Aroma inconfundabila si fina - Dulceata din coaja de pepene galben

Mod de preparare:

Speli perele, le indepartezi codita si semintele si le tai felii. Pui la fiert apa cu zaharul si dupa ce zaharul s-a topit, adaugi fructele, zeama de lamaie si le fierbi, la foc mic, aproximativ 5 minute. Indepartezi spuma care se formeaza. Le lasi la racorit si le mixezi. Rastorni nectarul in sticle sterile si le inchizi ermetic. Asezi prosoape intr-o cratita, torni apa pana la jumatate, pui sticlele si le fierbi inca 30 de minute, dupa ce apa a inceput sa fiarba.  Le lasi pana a doua zi in vasul in care le-ai sterilizat, apoi le depozitezi in camara.

sursa: click pofta buna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nectar bautura racoritoare pere zahar citeste si
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021770 (s)