News Flash:

Cum se prepară DULCEATA MINUNE! Este LEAC pentru afectiuni hepatice, pulmonare, inflamatii ale gatului, reumatism, guta, tuberculoza, bronsite, boli ale aparatului locomotor

13 Iulie 2017
2036 Vizualizari | 0 Comentarii
Dulceata de papadie

Mod de preparare:
Se ia un kilogram de flori proaspete de papadie se pun in 0,5 litri de apa fierbinte si se aduc pana la punctul de fierbere. Se lasa pe foc mic doua minute. Apoi se lasa vasul acoperit 20 de minute, si se strecoara lichidul prin presarea florilor de papadie.
Sucul de papadie rezultat se amesteca cu un kilogram de zahar si se fierbe 5 minute. Se adauga 5 lamai de marime mica sau 2 lamai mari taiate marunt, cu coaja cu tot – daca sunt bio, daca nu, folositi doar pulpa, si se fierbe inca 5 minute.

In tot acest timp se amesteca permanent. Se ia de pe foc, se lasa sa stea 30 de minute in vas acoperit, si apoi se adauga 250-300 ml apa curata si se fierbe inca un minut. Dupa care se pun in borcane pentru pastrare.

Mod de administrare:

Dulceata de papadie se ia cu 30 de minute inainte de masa. Copiii pana la 3 ani iau o jumatate de lingurita de doua ori pe zi. Copiii intre 3 si 15 ani iau cate o lingurita de trei ori pe zi iar adultii cate o lingura.

Indicatii terapeutice
Dulceata de papadie se recomanda pentru tratarea inflamatiilor gatului, bronsite, afectiuni pulmonare, hepatice, raceli, reumatism, tuberculoza, guta, boli ale aparatului locomotor, iar extern, se aplica si sub forma de comprese, pe articulatiile bolnave.

sursa: ampress

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

apa fierbinte borcane indicatii terapeutice bronsite reumatism
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012679 (s)