News Flash:

Cum se pregateste ananasul la gratar?

21 Februarie 2014
2134 Vizualizari | 0 Comentarii
Vei regreta ca nu l-ai descoperit mai repede. Ananasul la gratar, stropit cu putina miere, este un deliciu. Poti sa-l savurezi fie ca desert, fie ca garnitura, alaturi de o friptura aburinda.

Ananasul este un fruct pe care il poti savura in orice forma si combinatie. Crud, este dulce si suculent, si vine cu un pachet bogate de magneziu si vitamina C, vitaminele B1 si B6, cupru si fibre.

Dincolo de utilizarea lui evidenta in deserturi (tarte, placinte, inghetate, salate) dulceata ananasului isi are loc si in alte feluri de mancare.

Ananasul contine o anumita enzima vegetala care digera proteinele si atunci, consumat impreuna cu mesele bogate in carne, ajuta sistemul digestiv sa prelucreze mai usor cantitatile crescute de alimente.

Noi iti propunem sa-l prepari la gratar inainte de a-l savura. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i respecti:

- Curata-l bine. Daca nu stii cum, poti vedea aici cum sa alegi si sa cureti corect un ananas
- Taie-l felii. Pune-le direct pe gratar, la foc mediu, si tine-le aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
- In functie de gusturile tale, il poti stropi cu putina miere.

Apoi, il poti servi ca desert sau ca garnitura pentru friptura.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gratar ananas retete ananas garnituri ananas retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027433 (s)