News Flash:

Cum se prajesc crevetii

4 Iulie 2013
2564 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

1/2 cana de faina
1 lingurita si un sfert de condimente
1/8 lingurita de sare
1/4 ceasca de lapte degresat
3/4 cana de pesmet
1 kg de creveti decojiti
3 linguri de ulei de masline
2 linguri de maioneza
1 lingurita de sos Worcestershire
1/2 lingurita de sos iute

Mod de preparare:

Amesteca faina cu o lingura de condimente si sarea intr-un vas mai mare. Toarna si laptele peste ele si trece crevetii prin acest amestec, apoi prin pesmet. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mai mare si rumeneste crevetii cate 2 minute pe fiecare parte.
Combina maioneza cu restul de condimente, cu sosul Worcestershire si sosul iute si amesteca-le bine.
Crevetii prajiti se servesc calzi, cu o lingurita de sos si garnitura de legume.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

condimente lapte degresat creveti decojiti maioneza sos iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

nesuno  | #233
nu cred ca este adevarat
bucatareasa  | #235
ce nu ti se pare ca e adevarat? eu am facut cam la fel crevetii si au iesit foarte buni! bine, nu am pus sos picant pt. ca nu-mi permite stomacul, dar tot buni au fost!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018917 (s)