News Flash:

Cum se prajesc bananele

24 Mai 2012
2942 Vizualizari | 1 Comentarii
Banane prajite cu scortisoara
Ingrediente:

4 banane
90 g firimituri de paine
2 linguri zahar brun
20 g unt
1 lingurita scortisoara
2 lingurite ulei vegetal

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Amestecam intr-un bol firimiturile de paine, zaharul si scortisoara. Taiem bananele pe jumatate pe lungime si apoi le imbracam in amestecul de firimituri. Incingem cate o lingurita de ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem cate 4 felii de banana la copt cate 3 minute pe fiecare parte. Se pot servi cu inghetata (topita).

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane paine zahar brun unt scortisoara ulei vegetal bol tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1983 viz    0 com
1739 viz    0 com
1593 viz    0 com
4302 viz    0 com
2604 viz    0 com
2341 viz    0 com
4024 viz    0 com
3174 viz    0 com

Comentarii (1)

antonia  | #50
mai oameni buni.de unde luati voi retetele acestea nu stiu,dar mai verificati odata inainte de a le posta,acum nu ca as fi una de aia sa caut anumit greseli,dar sincer am recitit reteta si ma intreb unde si cum trebuie folosit untul si la ce-mi foloseste cuptorul incins la 180 de grade, daca eu le prajesc la tigaie.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028169 (s)