News Flash:

Cum se mureaza ridichile

24 Ianuarie 2013
2663 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr ridichi
250 ml otet
250 ml apa
20 gr sare
2 catei de usturoi
20 gr miere
10 gr boabe de piper
1 ardei iute taiat pe jumatate
 
Mod de preparare:

 
Spala si curata bine ridichiile, dupa care le feliezi. Intr-o cratita, fierbe apa cu otetul, sarea si mierea. Cand lichidul a dat in clocot, ia de pe foc si adauga piperul, usturoiul si ardeiul iute. Umple cateva borcane cu ridichiile feliate si toarna peste ele lichidul fierbinte. Inchide borcanele ermetic si lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Ridichile murate se folosesc la diverse sandvisuri, salate sau alaturi de fripturi la gratar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ridichi otet apa sare miere ardei iute cratita sandvisuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013537 (s)