News Flash:

Cum se mureaza fasolea verde?

3 Iulie 2014
2418 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

350g fasole verde
2 lingurite seminte marar
3 linguri zahar
3-4 catei usturoi
60g sare
1.5 litri apa
4-6 frunze dafin
750ml otet
2 lingurite chimen

Mod de preparare:

Spala fasolea verde si curata-i capetele. Imparte fasolea in borcane. Adauga frunze de dafin, usturoi, seminte de marar si chimen si fiecare borcan.
Amesteca otetul cu apa, sarea si zaharul si pune-le la fiert pana cand sarea si zaharul se dizolva. Toarna lichidul cald peste fasolea din borcane, astfel incat sa acoperi fasolea. Daca mai e nevoie de lichid, adauga apa fiarta.
Inchide borcanele cu capacele, lasa-le sa se raceasca si pune-le la frigider. Dupa o saptamana vor fi bune de mancat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole murata fasole verde muraturi muraturi vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2510 viz    0 com
1814 viz    0 com
2045 viz    0 com
1862 viz    0 com
2014 viz    0 com
2286 viz    0 com
8650 viz    0 com
2256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013871 (s)