News Flash:

Cum se mureaza fasolea verde?

3 Iulie 2014
2378 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350g fasole verde
2 lingurite seminte marar
3 linguri zahar
3-4 catei usturoi
60g sare
1.5 litri apa
4-6 frunze dafin
750ml otet
2 lingurite chimen

Mod de preparare:

Spala fasolea verde si curata-i capetele. Imparte fasolea in borcane. Adauga frunze de dafin, usturoi, seminte de marar si chimen si fiecare borcan.
Amesteca otetul cu apa, sarea si zaharul si pune-le la fiert pana cand sarea si zaharul se dizolva. Toarna lichidul cald peste fasolea din borcane, astfel incat sa acoperi fasolea. Daca mai e nevoie de lichid, adauga apa fiarta.
Inchide borcanele cu capacele, lasa-le sa se raceasca si pune-le la frigider. Dupa o saptamana vor fi bune de mancat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole murata fasole verde muraturi muraturi vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2446 viz    0 com
1762 viz    0 com
2006 viz    0 com
1817 viz    0 com
1952 viz    0 com
2239 viz    0 com
6452 viz    0 com
2234 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014208 (s)