News Flash:

Cum se mureaza castravetii de vara?

3 Iulie 2014
2050 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 castraveti mari
500 ml otet
2 linguri boabe piper
1 legatura marar
500 ml apa
50 g sare

Mod de preparare:

Amesteca apa cu otetul si sarea intr-o oala. Pune-le la fiert, pe foc mediu, pana cand sarea se dizolva complet. Lasa amestecul sa se raceasca. Toaca mararul. Spala si feliaza castravetii pe lungime. Aseaza-i in 2 borcane medii impreuna cu mararul si piperul.
Toarna lichidul racit in borcane, astfel incat sa acopere complet castravetii. Acopera cu capacele si lasa borcanele in frigider 24-48 de ore.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muraturi castraveti murati retete castraveti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1817 viz    0 com
2045 viz    0 com
1865 viz    0 com
2015 viz    0 com
2286 viz    0 com
8661 viz    0 com
2256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017181 (s)