News Flash:

Cum se marineaza crevetii pentru gratar

14 Iunie 2016
1743 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

900 gr creveti decorticati
3 catei de usturoi
5 linguri de vin alb
5 linguri ulei de masline extravirgin
3-4 frunze de menta, proaspete
10-15 frunze de busuioc, proaspat
piper
sare

Mod de preparare:

Intr-un mojar adauga usturoiul taiat in sferturi si putina sare. Piseaza totul foarte bine, pana obtii o pasta, apoi adauga menta si busuiocul. Continua sa pisezi totul foarte bine, pana obtii o pasta.
Adauga crevetii intr-un castron si toarna peste acestia pasta de usturoi si verdeata, uleiul de masline si vinul. Amesteca foarte bine, apoi asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Acopera vasul si lasa crevetii la marinat timp de minim 30 de minute. Ideal ar fi ca acestia sa stea doua ore in marinata. Infige crevetii pe betisoare pentru frigarui si pune-i pe gratarul incins. Frige-i pe ambele parti timp de 2-3 minute.
Serveste crevetii marinati alaturi de o salata verde cu lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti marinati reteta creveti creveti gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019403 (s)