News Flash:

Cum se marineaza branza de vaca

5 Martie 2017
897 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g cascaval de vaca afumata
½ ardei iute verde
200 g telemea proaspata vaca
1 crenguta rozmarin
ienibahar boabe
coriandru boabe
ienibahar pulbere
piper negru
piper rosu
marar uscat
busuioc uscat
tarhon uscat
5 catei usturoi
ulei de masline

Mod de preparare:
 
Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat intr-un borcat curat.
Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele le-am amestecat si le-am pus printre bucatile de branza. Am adaugat uleiul de masline, am capsat borcanul si l-am lasat 7 zile intr-un loc racoros, in cazul meu pe geamul din bucatarie.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coriandru boabe piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019665 (s)