News Flash:

Cum se impaneaza friptura de vita

23 Aprilie 2013
1571 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

35 g pesmet
70 g prune uscate
40 g fistic
1 kg de carne de vita
1 lingura de ulei de masline
6 cepe
375 ml supa de vita
250 ml vin Madeira

Mod de preparare:

Preincalzeste mai intai cuptorul la 150 de grade Celsius. Amesteca pesmetul, prunele si fisticul intr-un bol mic, apoi condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Taie carnea de vita si umple-o cu aceasta compozitie. Incinge uleiul intr-o tigaie, prajeste putin carnea de vita pe ambele parti, la foc mediu, aproximativ 2 minute. Adauga apoi ceapa, supa de vita si vinul Madeira si las-o sa fiarba 5 minute. Pune-o apoi la cuptor intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu si las-o pana se fragezeste bine, circa 30 de minute.
Friptura de vita impanata cu prune si fistic se serveste calda, cu sosul din tava.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet prune uscate cepe vin madeira bol mic foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2589 viz    0 com
2190 viz    0 com
4375 viz    0 com
1901 viz    0 com
1227 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020168 (s)