News Flash:

Cum se gateste carnea de caprioara

12 Decembrie 2013
39268 Vizualizari | 0 Comentarii
Spre deosebire de carnea de pui sau de curcan, vanatul necesita putin mai multa atentie. Uite cateva sfaturi pentru gatit carne de caprioara:
- bucata de carne trebuie curatata foarte bine de pielite. Foloseste un cutit ascutit cel mai bine;
- daca ai ciosvarta, partea inferioara e buna pentru papricas si tocanite, iar partea superioara pentru friptura;
- pune-o la marinat intr-un mix de: piper macinat, usturoi, cimbru, dafin, ienibahar, sare;
- se potriveste cu vinul rosu;
- carnea se tine la marinat in frigider, cel putin 24 de ore;
- in timpul marinarii, pentru a se fragezi uniform, se intoarce de mai multe ori;
- e ok sa aiba o culoare mai inchisa. Acest lucru este dat de vin;
- in cuptor se tine cam 2 ore. Cuptorul trebuie sa fie incins la 190 de grade Celsius;
- inainte de a o baga in cuptor, trebuie acoperita cu folie de aluminiu.

Garnitura pentru friptura de caprioara: cartofi copti, orez, galuste de faina etc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1858 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023229 (s)