News Flash:

Cum se gatesc crevetii?

16 Octombrie 2014
1913 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

12 creveti uriasi mari cu coaja
o legatura patrunjel
o capatana usturoi
3 linguri masline
piper
sare

Mod de preparare:

Se injumatatesc crevetii pe lung, iar coada nu se indeparteaza. Cu un cutit mic, ascutit, se scoate cu atentie intestinul inchis la culoare. Se spala bine si se tamponeaza pentru a se usca. Se curata usturoiul, iar cateii se sparg un pic. Patrunjelul se spala, se scutura de apa si frunzele se toaca mari. Crevetii se condimenteaza cu sare si piper.
Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie mare. Se adauga crevetii si usturoiul ca sa se prajeasca la foc mare, 10 minute, invartindu-le o data.  Se presara patrunjel deasupra.

sursa: feminis
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete creveti sfaturi culinare retete culinar creveti usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018842 (s)