News Flash:

Cum se fierbe vinul iarna

7 Ianuarie 2013
2060 Vizualizari | 2 Comentarii
Vinul fiert facut la tine acasa este cea mai indicata bautura din sezonul rece. Este simplu de preparat si ii va strange pe toti prietenii in gospodaria ta. Iata ce trebuie sa faci:

1. Selectioneaza ingredientele. Daca vrei sa obtii un vin fiert delicios, este bine sa alegi unul rosu, cel putin de calitate medie. Achizitioneaza scortisoara, zahar, cuisoare, coaja de portocale sau anason dupa gusturile tale.

 2. Fierbe vinul. Alege o oala care sa nu reactioneze chimic cu bautura, preferabil sa fie din otel inoxidabil si pune vinul la fiert la foc mic.

 3. Adauga portocala. Decojeste o portocala si adauga coaja si putin sirop de portocala in oala cu vin fiert, iar pentru a oferi un aspect special, adauga si cateva felii intregi de portocala sau mar.

 4. Adauga condimente. Este momentul in care trebuie sa adaugi vinului tau fiert si alte condimente, cum ar fi cuisoarele, scortisoara, nucsoara, anason, cardamom si amesteca in mod constant.

 5. Alege canile potrivite. Pentru ca vinul fiert este o bautura speciala, merita sa fie consumata in cani mari, de dimensiuni si forme ciudate si cu inscriptii deosebite.

 Ai grija sa nu lasi vinul pe foc pana ajunge sa fiarba si bucura-te de o seara frumoasa alaturi de cei dragi!

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

selectioneaza ingredientele fierbe vinul adauga portocala nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Stewartnig  | #1361
wh0cd849179 Cialis 20mg albendazole
Stewartnig  | #1438
wh0cd849179 Hoodia Tablets duloxetine w/o prescription CITALOPRAM OVER THE COUNTER elocon by mail Bupropion Pharmacy
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031679 (s)