News Flash:

Cum se fc pastele de casa

25 Noiembrie 2013
1412 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 praf de sare
2 galbenusuri
1 praf de nucsoara
2 oua de marime medie
225g de faina
25ml ulei de masline

Mod de preparare:

Cernem faina impreuna cu sarea intr-un vas incapator. In alt vas amestecam bine ouale cu uleiul, galbenusurile si nucsoara. Turnam ouale putin cate putin peste faina si amestecam cu varfurile degetelor. Apoi framantam bine timp de 10 minute. Aluatul astfel format il impartim in doua si il invelim in folie de bucatarie. Il lasam la frigider minimum o ora. Dupa aceea il intindem bine cu un sucitor si il taiem in orice forma ne dorin. Sau putem folosi o masina pentru paste care ne va usura munca de intindere si taiere a pastelor.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1535 viz    0 com
1609 viz    0 com
1566 viz    0 com
1542 viz    0 com
1944 viz    0 com
1426 viz    0 com
1569 viz    0 com
1099 viz    0 com
4384 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022502 (s)