News Flash:

Cum se face vita in sos de bere

10 Septembrie 2012
2286 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de carne de vita
10 ciuperci champignon
1 ceapa mare
3 morcovi
2 catei de usturoi
3 linguri ulei
1 lingurita de bulion
1 lingurita boabe de mustar
1 cana mare cu supa
1 cana mare cu bere
2 foi de dafin
piper
sare


Mod de preparare:


Cuptorul se incinge la 160 grade. Se curata usturoiul si ceapa si se toaca marunt. Morcovul se curata, se spala si se taie felii. Carnea de vita se spala, se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza.

Intr-o cratita se incing doua linguri de ulei si se prajeste carnea la foc iute pe toate partile. Se scoate apoi si se acopera pentru a se pastra calda. In acelasi ulei se adauga ceapa, usturoiul si morcovii si se calesc putin. Se adauga si boabele de mustar si bulionul. Se stinge cu berea si supa de pui si se mai lasa cateva minute.

Intr-un vas termorezistent se pune carnea de vita, legumele cu sosul din tigaie si foile de dafin. Se da friptura la cuptor 30 de minute. Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei si se rumenesc ciupercile taiate felii. Se adauga si ele in tava fripturii, cand aproape este gata si se mai lasa 10 minute impreuna.

sursa: femeilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare mancare ciuperci champignon ceapa morcovi usturoi ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015146 (s)