News Flash:

Cum se face varza murata calita cu carnati

8 Februarie 2018
571 Vizualizari | 0 Comentarii

Stim cu siguranta ca mai ai in butoi cateva verze murate. Pe langa sarmale, din ele poti prepara si o delicioasa varza murata calita cu carnati.

De ce ai nevoie pentru varza murata calita cu carnati:

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 75 ml ulei
  • 7-8 ciuperci
  • 700 g varza proaspata
  • 350 g varza murata
  • 300-400 ml apa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 200 g carnati afumati
  • 1 praf de sare
  • piper
  • marar, dupa gust

Cum se prepara varza murata calita cu carnati:

Toci cepele curatate si dai prin razatoare morcovul. Calesti legumele in jumatate din cantitatea de ulei pana cand se inmoaie, apoi feliezi ciupercile si le adaugi inj tigaie. Le tii pana cand se rumenesc usor. Adaugi varza murata si cea proaspata taiate fudeluta, apa, acoperi si lasi sa fiarba 35-40 de minute. Feliezi carnatii si-i prajesti in uleiul ramas, apoi ii pui in oala, cu tot cu grasimea lasata. Adaugi pasta de tomate si mararul si mai tii pe foc cateva minute, amestecand constant.

Cum se prepara orezul fript dupa reteta chinezeasca

Din indepartata Asie vine o reteta pe cat de buna, pe atat de simplu de preparat, orez fript.

De ce ai nevoie pentru orez fript:

  • 500 g orez fiert
  • 200 g fasole verde
  • 100 g carne de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de soia dulce
  • 2 oua
  • 4-5 linguri ulei
  • 1 lingurita piper
  • 1 ardei iute

Cum se prepara orezul fript:

Incingi uleiul in tigaie si sotezi cateii de usturoi pisati. Adaugi carnea de porc taiata cubulete si o lasi pana cand se rumeneste si se patrunde. Adaugi fasolea verde si o lasi pe foc 2-3 minute, apoi torni sosul de soia si condimentezi cu piper, dupa gust. Adaugi orezul fiert si amesteci constant, cateva minute. Pui ouale batute, amesteci si dai deoparte. Servesti cu ardei iute tocat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

verze murate orez fript
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024351 (s)