News Flash:

Cum se face varza de Bruxelles cu migdale

24 Aprilie 2012
1832 Vizualizari | 2 Comentarii
Varza de Bruxelles cu migdale
Ingrediente:

500 grame varza de Bruxelles
un sfert de cana de migdale prajite
4-6 linguri de unt
o lingurita zeama de lamaie
piper
sare


Mod de preparare:


Mai intai trebuie sa curatati primul strat de frunze dupa care o puteti opari timp de 3 minute. Pentru a vedea daca este gata o puteti testa sectionand una din verze. In cazul in care aceasta s-a inmuiat inseamna ca puteti indeparta cratita de pe aragaz. Scurgeti apa fiarta si treceti varza de Bruxelles printr-un jet de apa rece. In felul acesta mugurii isi vor pastra culoarea naturala.
Intr-o tigaie topiti 2-3 linguri de ulei si caliti ceapa taiata pana aceasta capata o culoare frumoasa, aurie.
Adaugati inca 2-3 linguri de unt si jumatatile de varza. Cresteti temperatura si lasati-le sa se caleasca impreuna pret de cateva minute. Aveti grija! Gatita prea intens varza de Bruxelles isi va pierde gustul. Potriviti de sare si piper si indepartati tigaia de aragaz. Adaugati o parte din migdale prajite si amestecati. Restul migdalelor folositi-le pentru decor in momentul in care serviti preparatul.

sursa: casamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale prajite unt pipersare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

IloveDecor.ro  | #202
Super reteta! M-ai facut sa-mi fie foarte foame :D
archinteriors.ro  | #203
Varza de bruxelles este super buna in orice combinatie :X
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018331 (s)