News Flash:

Cum se face varza calita cu afumatura

20 Aprilie 2012
15431 Vizualizari | 0 Comentarii
Varza calita cu afumatura
Ingrediente:

1 varza acra mai mare (vreo 2 kg)
300 gr kaizer
500 ml suc de rosii
cimbru uscat
piper boabe
foi de dafin
sare


Mod de preparare:

Desfacem varza frunza cu frunza si o punem un apa rece circa 30 de minute. Scurgem de zeama si tocam varza marunt,fideluta. Kaiserul se taie in felii mai maricele. Intr-un vas punem un rand de varza, piper, cimbru, foi de dafin si jumatate din cantitatea de kaiser. Punem restul de varza, kaiser si sucul de rosii. Deasupra punem restul de afumatura. Dam la cuptor circa 1 ora si jumatate, pana cand varza este patrunsa bine, iar afumatura capata un aspect crocant. Servim varza calda cu mamaliguta sau painica, dupa preferinta.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza acra kaizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2011 viz    0 com
2525 viz    0 com
2129 viz    0 com
3413 viz    2 com
1415 viz    0 com
2144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012753 (s)