News Flash:

Cum se face untul de nuci

12 Martie 2012
2192 Vizualizari | 0 Comentarii
Unt de nuci
Ingrediente:

1 cana nuci
1 lingura miere (sau sirop de agave ori artar)
1/2 lingurita scortisoara
1 varf de sare

Mod de preparare:

Pune intr-un robot de bucatarie nucile si macina-le aproximativ 30 secunde, scuturand din cand in cand vasul daca nucile raman pe peretii sai. Adauga mierea, sarea si scortisoara si mai proceseaza inca 1-2 minute pana nucile macinate incep sa se lipeasca si isi elibereaza uleiul. Transfera untul de nuci intr-un borcan si pastreaza-l la frigider pana la 2 saptamani.

Note/observatii:

Am folosit vasul mic al robotului si a trebuit sa-l scutur din 10 in 10 secunde pentru ca se tot lipeau nucile de peretii vasului.

Ajustati cantitatea de indulcitor daca preferati mai mult sau mai putin dulce.

sursa reteta si fotografie: Unt de nuci
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci miere artar scortisoara sare borcan frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7471 viz    0 com
3950 viz    0 com
1578 viz    0 com
8769 viz    0 com
2423 viz    0 com
1205 viz    0 com
4565 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1443 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028821 (s)