News Flash:

Cum se face untul de dovleac

17 Decembrie 2013
994 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cani miez de dovleac
3 cani zahar brun
1 lamaie
1 lingura ghimbir macinat
2 lingurite scortisoara
1 lingurita cuisoare

Mod de preparare:

Miezul de dovleac taiat cubulete se presara cu zahar, coaja si zeama de la o lamaie, si condimentele si se lasa sa stea la temperatura camerei 8-10 ore. Dupa aceasta perioada se adauga 1 cana apa si se pune pe foc mic amestecand continuu timp de 60 minute. Se paseaza cu ajutorul unui blender si se pune in borcane sterilizate care se fierb 10 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir macinat scortisoara cuisoare borcane sterilizate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020917 (s)