News Flash:

Cum se face untul de casa?

17 Februarie 2014
1376 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 300-400 ml „caimac”  de lapte crud
200 ml apa

Mod de preparare:

Laptele muls si nefiert se pune intr-o oala si se lasa 12 ore. Dupa acest interval se aduna „caimacul” format, si se pune intr-un borcan, care va sta la frigider pana la pregatirea untului.
Caimacul adunat in cateva zile, se pune intr-o sticla de plastic curata impreuna cu cca 200-300 ml apa. Se pune dopul pet-ului si se „bate” in pozitie orizontala, de la stanga la dreapta si invers, cca 1 ora.

Unt de casa recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete unt sfaturi unt retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022791 (s)