News Flash:

Cum se face un souffle de portocale cu lichior si miere

3 Aprilie 2013
1780 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g portocale
2 galbenusuri
40 g zahar pudra
2 linguri de miere de salcam
10 g glucoza
unt
2 linguri de lichior
4 albusuri

Mod de preparare:


Spala bine portocalele, rade-le coaja si pune pulpa de portocala in blender impreuna cu coaja rasa, zaharul pudra, lichiorul si glucoza. Pune compozitia intr-un castron si adauga treptat si galbenusurile, apoi albusurile batute spuma. Toarna apoi compozitia in vase mici de ceramica unse cu unt si presarate cu zahar si pune-le la cuptorul preincalzit la 220 de grade Celsius aproximativ 20 de minute.
Souffle-ul de portocale cu miere si lichior se serveste cald, decorat cu zahar pudra si coaja de portocala.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete souffle retete desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1793 viz    0 com
5694 viz    0 com
2550 viz    0 com
4556 viz    0 com
1354 viz    0 com
3007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025209 (s)