News Flash:

Cum se face un souffle de portocale cu lichior si miere

3 Aprilie 2013
1730 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g portocale
2 galbenusuri
40 g zahar pudra
2 linguri de miere de salcam
10 g glucoza
unt
2 linguri de lichior
4 albusuri

Mod de preparare:


Spala bine portocalele, rade-le coaja si pune pulpa de portocala in blender impreuna cu coaja rasa, zaharul pudra, lichiorul si glucoza. Pune compozitia intr-un castron si adauga treptat si galbenusurile, apoi albusurile batute spuma. Toarna apoi compozitia in vase mici de ceramica unse cu unt si presarate cu zahar si pune-le la cuptorul preincalzit la 220 de grade Celsius aproximativ 20 de minute.
Souffle-ul de portocale cu miere si lichior se serveste cald, decorat cu zahar pudra si coaja de portocala.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete souffle retete desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1736 viz    0 com
5333 viz    0 com
2509 viz    0 com
4511 viz    0 com
1324 viz    0 com
2870 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1882 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030887 (s)