News Flash:

Cum se face un mousse de ciocolata

28 Februarie 2013
7792 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr ciocolata
2 linguri zahar pudra
250 gr mascarpone
o lingurita sau o fiola esenta, dupa preferinta

Mod de preparare:

Topeste ciocolata la bain marie sau la cuptorul cu microunde. Adauga cele 250 de grame de mascarpone si amesteca bine. Apoi pune zaharul si esenta, amestecand pana cand obtii un amestec omogen. Pune compozitia obtinuta la frigider pentru 10 minute, pana se incheaga. Mousse de ciocolata se poate servi alaturi de biscuiti.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata zahar pudra mascarpone fiola esenta bain marie frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026502 (s)