News Flash:

Cum se face tortul de portocale cu crema de branza

6 Iunie 2017
2545 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
120 g zahar
4 oua
100 g faina
20 g cacao pudra

Pentru crema:
250 g iaurt
25 g gelatina
250 g branza de vaci cremoasa
1 pastaie de vanilie
3 portocale
200 ml frisca lichida
100 g zahar pudra

Citeste si Prajitura Katy cunoscuta si sub denumirea de Prajitura cu foaie sfaramata

Mod de preparare:


Pentru blat, bati ouale cu zaharul pana devin crema. Adaugi faina cu pudra de cacao cernute. Amesteci usor cu o spatula. Torni compozitia intr-o tava rotunda tapetata si o dai la cuptorul preincalzit 40 de minute.
Pentru a prepara crema, mixezi iaurtul cu frisca lichida si cu branza. Separat, prepari gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi o adaugi in compozitia cu iaurt impreuna cu zaharul pudra si cu semintele din pastaia de vanilie. Amesteci pana se incorporeaza toate ingredientele. La final, adaugi o portocala descojita taiata in bucatele.
Scoti blatul din cuptor si, dupa ce s-a racit, il acoperi cu crema de iaurt. Dai tortul la frigider 4 ore, apoi il decorezi cu felii de portocale.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cacao pudra frisca lichida cuptor frigider
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022327 (s)