News Flash:

Cum se face tochitura rapida la tigaie

24 Martie 2017
5990 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente (6 portii):

1 kg ceafa de porc proaspata
700 g carnati de porc proaspeti
200 g sunca de porc
3 cepe mari (rosie, alba, galbena)
3 catei de usturoi
200 ml vin alb
200 ml apa
1 lingurita untura de porc
1 lingurita bulion
½ lingurita sare
½ lingurita piper macinat
1 lingurita cimbru macinat
1 foaie de dafin

Citeste si Reteta traditionala romaneasca - Cum se face tochitura de porc autentica

Mod de preparare:

Condimentele se pun dupa gust, trebuie sa tinem cont ca si carnatii sunt sarati si condimentati, gustul tochiturii se potriveste la sfarsit.
Carnea si carnatii se portioneaza in bucati potrivit de mari (de 2-3 degete), ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar sunca se taie bucatele.
Cum procedam, punem intai sunca intr-o tigaie incinsa sa se topeasca, adaugam untura si putina apa si o fierbem pana cand incepe sa-si lase grasime.

Apoi adaugam carnea si ceapa, condimentam cu piper, cimbru, dafin si putina sare. Fierbem totul inabusit stropind din cand in cand cu apa pana cand carnea este patrunsa si ceapa topita.

Adaugam carnatii iar dupa 5 minute pasta de tomate, amestecam periodic iar cand carnatii sunt patrunsi adaugam usturoiul si vinul, lasam sa fiarba cateva minute si apoi potrivim gustul de sare si piper. Cand sosul este bine legat oprim focul si servim tochitura calda, asezam pe farfurie 2-3 linguri de mamaliguta calda iar alaturi punem bucati de carne, carnati si mult sos.

Reteta de tochitura rapida la tigaie ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vin alb cimbru macinat tigaie incinsa preparatedevis ro
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1835 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013606 (s)