News Flash:

Cum se face tochitura cu maruntaie de pui

12 Februarie 2012
4199 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tochitura cu maruntaie de pui
Ingrediente:

1 pipota de pui
1 inima
1 ficat
1 ceapa
1 lingura untura
sare
piper
boia
   
Mod de preparare:

Topim untura intr-o craticioara, adaugam ceapa tocata un pic mai mare si amestecam. Lasam pana se caleste ceapa si adaugam maruntaiele, in afara de ficat, taiate bucatele. Condimentam cu boia, sare, piper, lasam sa se prajeasca putin si apoi completam cu apa. Lasam sa fiarba. Cand carnea este fiarta adaugam si ficatul (se face imediat). Lasam sa scada. Servim cu mult patrunjel verde tocat si cu mamaliguta.
Tochitura cu maruntaie de pui pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inima ficat ceapa untura sare piper boia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013928 (s)