News Flash:

Cum se face tochitura

3 Octombrie 2013
1805 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pulpa de porc
spata de porc
carnat de casa
sare
piper
boia de ardei
ulei
1 pahar de vin

Mod de preparare:

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mici. Amestecam, punem sare, piper si boia de ardei dupa gust si condimetam carnea. Se pune intr-o tigaie putin ulei si adaugam carnea, cand incepe sa rumenesca adaugam vinul si lasam sa se prajeasca pana scade, la final adaugam carnatul de casa taiat felii si lasam cca 5 min sa se prajeasca impreuna.
Se serveste cu mamaliguta si branza.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
1555 viz    0 com
1386 viz    0 com
1360 viz    0 com
1487 viz    0 com
1126 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013054 (s)