News Flash:

Cum se face tochitura

3 Octombrie 2013
1838 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pulpa de porc
spata de porc
carnat de casa
sare
piper
boia de ardei
ulei
1 pahar de vin

Mod de preparare:

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mici. Amestecam, punem sare, piper si boia de ardei dupa gust si condimetam carnea. Se pune intr-o tigaie putin ulei si adaugam carnea, cand incepe sa rumenesca adaugam vinul si lasam sa se prajeasca pana scade, la final adaugam carnatul de casa taiat felii si lasam cca 5 min sa se prajeasca impreuna.
Se serveste cu mamaliguta si branza.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1074 viz    0 com
1602 viz    0 com
1415 viz    0 com
1396 viz    0 com
1515 viz    0 com
1165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 24 queries | Mysql time :0.020598 (s)