News Flash:

Cum se face tocanita picanta de legume cu piept de pui

12 Aprilie 2019
391 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente (2 portii):

  • 100 ml suc de rosii
  • 1 piept de pui
  • 4 cepe
  • 6 rosii
  • 4 ardei grasi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute

Mod de preparare:

Se coc ardeii si se decojesc. Se desfac fasii. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se taie solzisori. Pieptul de pui se taie cubulete. Se incing 4 linguri de ulei si se prajesc usor pe fiecare parte. Se adauga toate legumele si se toarna sucul de rosii. Se presara sare, piper si boia de ardei iute. Se coace 60 minute la cuptor. Se serveste cu mamaliguta sau cu pilaf.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita carne tocanita picanta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1816 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018529 (s)