News Flash:

Cum se face tocanita olteneasca de purcel

13 Martie 2019
565 Vizualizari | 0 Comentarii

Daca esti in pana de idei iar punga iti este cam stramtorata, ar fi bine sa arunci o privire la aceasta reteta extraordinara. Nu este pretentioasa in ceea ce priveste ingredientele iar rezultatul este unul pur si simplu delicios.

Ingrediente:

  • 800g carne de porc
  • 100g untura
  • 100g de ceapa
  • 500g de rosii
  • 10g de sare grunjoasa
  • 2g piper

Cum se prepara tocanita olteneasca de purcel:

Se spala bine carnea de porc si se taie in bucati potrivite. Se rumeneste carnea, astfel proportionata, in untura bine incinsa. Se adauga peste carne ceapa taiata solzisori. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga rosiile curatate de pielita si taiate felii, praful de sare si piperul. Se lasa sa fiarba inabusit la foc mic in cratita acoperita cu un capac, fara a i se adauga apa (a se mesteca din cand in cand). Dupa ce scade zeama, se presara patrunjel verde tocat pe deasupra si se opreste focul. Se serveste calda alaturi de o salata de muraturi sau castraveti murati.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocana purcel gulas purcel reteta gulas gulas casa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019891 (s)