News Flash:

Cum se face tocanita de ou

7 Martie 2012
2382 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de oua
Ingrediente:

4 ochiuri
2 dovlecei taiati cubulete
1 lingura ulei de masline
1 vanata taiata cubulete
1 ceapa tocata marunt
1 catel de usturoi zdrobit
1 ardei rosu tocat marunt
400 g rosii in bulion
frunze de patrunjel

Mod de preparare:


Calim ceapa 2-3 minute, dupa care punem usturoiul si mai lasam inca un minut. Adaugam vanata. Dupa doua minute adaugam dovleceii, ardeiul si rosiile si lasam sa fiarba in sos timp de 10 minute. Potrivim de sare, pune mancarea in farfurie, iar deasupra cate un ou ochi putin patrunjel tocat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ochiuri dovlecei vanata ceapa usturoi ardei rosu farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014665 (s)