News Flash:

Cum se face tocanita de conopida

23 August 2012
2030 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conopida mare
2 cepe
1 cutie suc de rosii
1 legatura patrunjel
ulei dupa gust
sare

Mod de preparare:

Conopida se desface buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare. Ceapa o curatam, o spalam si o taiem marunt, o calim in putin ulei. Conopida o punem intr-o oala cu un pahar din apa in care a fiert, adaugam ceapa calita si sucul de rosii, lasam la fiert, cand este gata presaram verdeata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida cepe patrunjel ulei sare oala pahar verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3549 viz    0 com
2928 viz    0 com
2213 viz    0 com
2225 viz    0 com
3428 viz    0 com
2832 viz    0 com
2634 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020546 (s)