News Flash:

Cum se face tocanita de ceapa cu usturoi - Ce buna e!

7 Martie 2017
35061 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 cepe curatate
3 catei usturoi, curatati
1 lingura unt
1 lingura ulei
1/2 pahar smantana
putin cimbru
putina boia dulce
sare

Mod de preparare:

Taiati ceapa solzisori iar usturoiul felii subtiri.
Incingeti intr-o craticioara cu fundul gros untul si uleiul si apoi inabusiti la foc mic ceapa.
Dupa 1o minute adaugati condimentele, usturoiul, cimbrul, boiaua si continuati fierberea 20 de minute, amestecand des in vas.
Daca este nevoie adaugati putina apa.
Cand este gata, serviti tocanita cu smantana si mamaliguta.

sursa: vreau doua portii
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita ceapa retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020325 (s)