News Flash:

Cum se face tocana de post

30 Mai 2012
3163 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocana de post
Ingrediente:

2 ardei grasi de culori diferite
1 cutie mica de fasole boabe
3 cartofi
1 cutie rosii conservate
1 mana de boabe de porumb fiert
2 cepe
1 legatura de patrunjel
piper
sare
ulei

 
Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt si ardei taiati cubulete se calesc cu ulei. In paralel, cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la legumele calite, acoperindu-se apoi totul cu apa. Toate legumele se lasa la fiert, dupa care se pun fasolea si porumbul fierte. Legumele se lasa pe foc pana se amesteca aromele, se condimenteaza cu sare si piper. La final, dupa ce s-a stins focul, peste tocanita aburinda pusa In farfurie se presara patrunjel tocat marunt.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei grasi fasole boabe cartofi rosii cepe patrunjel piper sareulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022084 (s)