News Flash:

Cum se face tocana africana cu pulpe de pui

8 Mai 2013
1924 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 pulpe de pui
3 linguri de ulei vegetal
1 ceapa mare
1 lingura de ghimbir tocat
6-8 catei de usturoi
2 kg cartofi dulci
1 cutie de rosii
1 litru supa de pui
1 ceasca unt de arahide
1 cana arahide prajite
1 lingura coriandru
1 ardei iute
sare
piper

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul intr-o cratita mare si caleste bucatile de carne de pui, pe care le sarezi bine in prealabil. Separat caleste ceapa, aproximativ 3 minute, adauga ghimbirul, usturoiul, lasa-le sa se rumeneasca 2 minute, apoi adauga si cartofii si amesteca incontinuu.
Adauga si carnea de pui, supa, rosiile, untul de arahide, arahidele, coriandrul si ardeiul iute, apoi acopera cratita si lasa-le sa fiarba 50 de minute. Scoate carnea, dezoseaz-o si pune-o inapoi in oala si adauga sare si piper dupa gust.
Tocanita africana de pui cu arahide se serveste calda, cu orez simplu si presarata cu coriandru.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir tocat cratita mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015405 (s)