News Flash:

Cum se face terina de branza

27 Decembrie 2013
2260 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g branza de vaci
150 g branza telemea vaca
150 g prosciutto
50 g unt
14 felii cascaval classic Hochland
16 boabe mari struguri rosii
patrunjel verde
piper alb
boia dulce (iute)

Mod de preparare:

Mixam branza de vaci cu telemeaua rasa si untul, adaugam un praf de piper macinat si daca este cazul un praf de sare, apoi tocam patrunjelul, il adaugam in pasta de branza omogenizand bine. Tapetam o forma teflonata de chec cu folie alimentara. Desfacem feliile de cascaval si le intindem pe peretii formei, suprapunand usor feliile de cascaval .
Peste feliile de cascaval, intindem feliile de prosciutto cu atentie si turnam o parte din pasta de branza. Asezam cate doua boabe de strugure, pe lungimea formei si deasupra boabelor turnam restul de pasta. Nivelam cu lingura, iar deasupra asezam prosciutto si felii de cascaval.
Tinem terina la frigider o ora, apoi o putem rasturna pe un platou, eliminandu-i in primul rand folia alimentara. O pudram deasupra cu boia dulce sau iute si o putem felia cu un cutit bine ascutit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4851 viz    0 com
2146 viz    0 com
2330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028962 (s)