News Flash:

Cum se face tarta de Provence

8 Octombrie 2013
1429 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aluat de pizza congelat
80 ml de paste de tomate
1 ardei gras rosu si unul galben
8 ansoa
1/3 ceasca de masline negre fara samburi
frunze de busuioc
salata verde

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, apoi intinde aluatul intr-o tava mare de copt si presara peste el pasta tomata. Asaza bucatile de ansoa peste aluat astfel incat sa obtii un model in romburi si in centrul fiecarui romb asaza cate o maslina si ardei gras taiat fasii subtiri. Da tarta la cuptor pentru 10 minute, apoi decoreaz-o cu frunze proaspete de busuioc.
Tarta de Provence se serveste calda, cu salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1421 viz    0 com
3142 viz    0 com
1034 viz    0 com
964 viz    0 com
2135 viz    0 com
1999 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013604 (s)