News Flash:

Cum se face tarta de mamaliga cu friptura de porc

23 Februarie 2012
4913 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta de mamaliga cu friptura de porc
Ingrediente:

250 g carne
2 l apa
1 cub de unt
faina pentru mamaliga
1 l bulion
1 ceapa
patrunjel
muraturi

chili

Mod de preparare:


Am facut mamaliga, apoi am turnat-o in tava de tarta unsa cu unt, apoi am lasat la racit. Intre timp am preparat friptura cu sos: am calit ceapa, am adaugat bulionul si chili, apoi cateva condimente (nu prea multe): pudra de marar, cimbru si rozmarin uscat. Dupa ce am rasturnat "tarta" de mamaliga pe o farfurie, am umplut-o cu friptura si am decorat-o cu patrunjel si muraturi. Se serveste fierbinte.
Tarta cu friptura de porc si mamaliga pregatita de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne apa unt faina bulion ceapa patrunjelmuraturi chili
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013233 (s)